27 мар. 2008 г., 11:47

Как искам да съм с теб 

  Поэзия » Любовная
2385 0 25
 

Как искам да съм с теб на онзи кораб,

когато вятърът в косите ти играе

и се разтила през очите ти простора,

а погледът ти от искрици пари.

 

Как искам да съм с теб, когато дишаш

солени пръски от морето синьо

и твоят глас със вятъра се слива

а ти стоиш и горд, и силен.

 

До тебе аз да съм като опора

на мъжката ти слабост неочаквана,

да пия с нежност твоята умора,

да я превръщам в сила необятна.

 

Как искам да съм с теб, дори когато

под тебе се люлее всеки кораб,

защото в твоята внезапна слабост

е силата ми, обич моя...

 

 

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??