17 апр. 2008 г., 20:29

"Как могла съм него да обичам" 

  Поэзия
591 0 2
Всеки ден различни хора питат
как могла съм него да обичам.
Достойнството дали за нищо считам?
Че такъв човек не може да обича...

Гледат ме и само ми се чудят
как за него сълзите си толкова съм ляла.
И ден и нощ не спират да го хулят,
как за него толкова съм дала?!

Бях със него. Много го обичах!
Но заради болката сега отричам...
"Как могла съм него да обичам?!"
Кажете честно, кога сърцето пита?!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Достойнството дали за нищо считам?" Мисля,че по правилно е да замениш думата с "нещо" :>Не звучи зле;>
  • Браво.Страхотен стих.. Любовта е сляпа нали знаеш Поздрави
Предложения
: ??:??