Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Стихчето е за сонетите, защото поради "закованата" си форма изливането им в калъп е по-образно; но и за други форми се отнася - като им хванем "дамара", пускаме ги като на конвеер. И не забелязваме, че повтаряме едно и също. Творим с ръцете, с клавиатурата, понякога с някакво участие и на мозъка. Но истинската поезия я твори единствено сърцето!