2 сент. 2009 г., 13:43

Как се излиза от криза 

  Поэзия » Юмористическая
404 0 2

Мисля си значи...

с едничка заплата

как да изхраня

семейство, горката.

Апартаментът -

две стаи за всички.

Тераса с кафезче

весели птички.

Като си нямам

от реституция,

пък и кураж

за проституция?

Махам кафеза.

Отляво съседа

с мене орташки

прасенце ще гледа.

А с този,

който е вдясно,

пилци да храним

сме си на ясно.

Махам цветята -

фикус, мушката.

Озеленявам

с лука и домата.

Нищо чудно

на шести етаж

колата да сместя.

Нямам гараж.

Виждаш ли? Трябва

да се излиза

някак, но с чест

от тежката криза.

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??