17 янв. 2010 г., 10:39

Как се казва...? 

  Поэзия » Для детей
678 0 0

 КАК СЕ КАЗВА...?

 

Как се казва това време,

в което топлото ще ме обземе?

Как се казва това време,

в което мама идва да ме вземе от

детската градина?

 

Кога е времето,

в което студено става

на детето?

Когато вълните

плискат се в лицето?

                     Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??