5 окт. 2011 г., 10:12

Как се пише "Любов" 

  Поэзия » Другая
933 0 4

Как се пише "Любов"?

С колко думи и срички -

щом е тих благослов

и наивно "Обичам те"?

 

Как се пише "Любов" -

с кратки фрази по принцип?!

Щом така те смути,

днес едва ли си принца?!

 

От мечтите, които

тихомълком отлитат,

и на болката дните

с сухи пръсти прегръщам...

 

Как се пише "Любов"

само с поглед в очите,

с онзи огън, готов

да избухне в сълзите?!

 

Как се пише "Любов"?!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??