Мила моя мамо,
я ми ти кажи,
майка как се става
и дали боли...
В щъркели не вярвам,
бебчето е в теб.
Помогнал му е татко
през вратата ти да влезе.
Ще заплаче то,
щом излезе на света
и като светкавица внезапна
ще засияе радостта...
Малка съм, но много зная,
мила мамо, не лъжи...
Как се става мама
и дали боли?
© Николета Все права защищены