17.01.2008 г., 15:21 ч.

Как се става мама? 

  Поезия » За деца
871 0 14

Мила моя мамо,

я ми ти кажи,

майка как се става

и дали боли...

 

В щъркели не вярвам,

бебчето е в теб.

Помогнал му е татко

през вратата ти да влезе.

 

Ще заплаче то,

щом излезе на света

и като светкавица внезапна

ще засияе радостта...

 

Малка съм, но много зная,

мила мамо, не лъжи...

Как се става мама

и дали боли?

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??