Малка сладка буболечка
със игриви хубави очи
ближе сладолед на клечка
и не можа тя на място да стои.
Щом и кажеш нещо,
което имал си наум,
ако тя не го хареса,
моментално получаваш БУМ !
Факт обаче е, че е красива,
но е истинска гадинка,
тя е палава, игрива
и се казва Кака Николинка.
© Петър Адамов Все права защищены