9 июн. 2019 г., 18:56

Каква ли е? 

  Поэзия » Любовная
495 0 0

Не се живее с такава любов, 

недокосната, далечна, премълчана...

Кой за такава съдба е готов?

Като клеймо в душата издълбана!

 

Каква ли любов би могла да е тя, 

невдишана, от страх непожелана.

За сърцето ти заключена врата.

И ти стоиш, умиращ от забрана.

 

Как и защо при тебе дойде, 

неповикана, до скоро непозната.

Не по твой избор, от незнайно къде, 

но вкопчена в теб, прокълната и свята!

© Mariana Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??