15 апр. 2007 г., 12:20

КАКВА СЪМ? 

  Поэзия
843 1 12
Мразят ме, обичат ме,
искат и не искат.
На прилив и на отлив
са чувствата към мен.
Ту искрено жадуват ме,
мечтаят и изричат,
ту хукват през глава
в панически бяг.

Отблъскват ме, привличат ме,
желаят и отричат.
Бушуват бурни страсти
с обратен чувствен знак.
Ту нежни и гальовни са,
чаровни, романтични,
ту буреносни облаци
в припадащия мрак.

Приемат ме, отхвърлят ме,
ту лоша, ту добра съм.
Каква за тях съм в същност,
така и не разбрах.
Но сигурно в момента,
във който разгадая,
живота ми ще стане
най-скучната игра!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??