18 нояб. 2008 г., 22:04

Какво е 

  Поэзия
595 0 0
Какво е за теб вятъра,
ронещ листата на двора,
сигурно като театъра,
изпълнен с много хора.

Какво е за теб вълната,
целуваща студения пясък,
сигурно като звездата,
губеща своя блясък.

Какво е за теб Слънцето,
будещо сутрин Зората,
сигурно като цветето,
пробиващо си път през тревата.

Какво е за теб дъгата,
появила се след летен дъжд,
сигурно като сълзата,
бликнала изведнъж.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??