18 февр. 2009 г., 16:59

Kакво е болка 

  Поэзия » Любовная
635 0 1

Какво е болка и любов?...

Какво е радост и тъга?...

Къде е вярата сега

и колко са въпросите без отговор?...


Защо кърви сърцето

и думи не достигат?

Защо се скрива слънцето в морето,

звездите бавно гаснат и умират?...


Усетих мрака, зимата безкрайна,

докоснаха ме ледени кристали.

Денят ми стана нощ полярна.

Дали ще видя светлината?

© Росица Малчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще видиш светлината, тя винаги е в нас, нас нас... Поздрави!
Предложения
: ??:??