13 мая 2007 г., 17:21

какво е любовта? 

  Поэзия » Любовная
1207 0 2

Какво е любовта за мен?
Да те имам всеки ден?
Не, не това за мен е любовта,
не това за мен е радостта.

Не искам ти звездите да ми сваляш,
нито с милион подаръци да ме даряваш.
Не искам всеки ден в любов да ми се вричаш
и да ми повтаряш колко много ме обичаш...

Само искам искрен да си ти,
когато гледаш в моите очи.
Това за мен е любовта,
нещото останало ми на света.

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не търси просто рима. Търси дух за стиха...
  • Дано да не го приемеш лично, но можеш и повече от колкото показваш тук.Успех!!!
Предложения
: ??:??