5 нояб. 2011 г., 18:40

Какво е любовта... 

  Поэзия » Любовная
963 0 21

Какво е любовта...

 

 

Очите ти са пълни със звезди -

любящо-мили, нежно-хаотични.

В очите ти са моите мечти

и радостта, и болката излишна.

 

Очите ти са пристан на света.

И моя свят във погледа си скриваш.

Събрал във мисъл чувство, красота,

превръщаш любовта си в цветни взривове.

 

Присядам в ъгълче -

сърце зад девет ключа -

и виждам през ключалките прибоя.

И чакам -

знам, че искам.

И се уча.

 

Огледай се в очите ми и прочети какво е.

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??