Какво искам от теб ли?
Освен усмивка на твоето лице
и частица място за мен в твоето сърце.
Едно нещо за мен разбери,
че ме е грижа за твоите мечти,
Че искам да съм до тебе и в беда
и да разделяме една веселба.
Една усмивка само ми подари
и ще видиш как лицето ми блести.
Не ме забравяй, когато си сам,
защото аз винаги ще съм там.
До теб дори само духом и с мисълта,
повярвай на мойта искрена душа.
Защо не ме питай ти,
просто погледни в моите очи.
Надявам се да видиш това зрънце,
което тлее в моето сърце.
Да разбереш кой си ти за мен
да си малко по-щастлив за туй всеки ден.
И като ме видиш следващия път,
да ме доближиш до твойта гръд.
Без думи и излишни слова,
просто да си подадем ръка!
© Диляна Все права защищены