18 апр. 2010 г., 00:44

Какво искам толкова от теб 

  Поэзия » Любовная
662 0 0

KАКВО ИСКАМ ТОЛКОВА ОТ ТЕБ

С мисълта, че те открих,
мисълта ми беше една:
ИСКАМ ДЕТЕ ОТ ТЕБ...
Де да беше така, както го желаеш...

До мен и да си все едно си изгубен в мечти,
търсещ радостта си другаде.
А аз, неусещаща самия теб...
Злото при нас е настъпило.
Преодолявайки страха да не те загубя

и тъжно да ми е, аз винаги се усмихвам,

за да ме запомниш усмихната,
но явно греша...
с обидите си ме съсипваш тотално,
болката в мен ме унищожава,
но въпреки,
преглътвайки всичко, премълчавам
с цел да не те загубя,
защото любовта е по-силна от мен.
Страдание, мъка, болка -
нищо не може да те откъсне от мен.
Искам теб и твоето дете...
и ще съм единствената,
може би най-щастлива

майка и жена на света.

© Сабрина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??