“Какво искаш да ти подаря?”
Подай ми ръка,
да поседнем един до друг
и ми разкажи -
разкажи ми нещо,
за себе си ми разкажи,
как мина денят ти,
какво те натъжи,
коя песен искаш да запееш,
времето как събираш в шепи,
как опазваш мечтите,
имаш ли хляб на масата,
виното от каква чаша пиеш,
сълзите как сдържаш,
от какво те боли
и болката как убиваш.
Разкажи ми
снощния си сън
и за дума от приятел,
която ти тежи,
кой днес ти протегна ръка,
усмивка кой ти подари...
Ако имаш кураж -
това ми подари!
Бургас, 12.03.2010
http://spiritofburgas.web244.com
© Соня Емануилова Все права защищены