15 янв. 2009 г., 12:53

Какво ми липсва? 

  Поэзия » Любовная
548 0 1
"Какво ми липсва"

С какво от мен другите са по-красиви,
нямам ли усмивка и блеснали очи,
просто другите не можеш да ги имаш
и мислиш ги за кой знае какви...

С какво от мен другите са по-добри,
не раздавам ли обич и благодат,
но ти виждаш само добрите страни
и не знаеш колко коварен е техния свят.

С какво другите имат по-хубави лица,
с това ли, че се мацат с грим,
а аз не нося маска пред света,
затова ли нямам чара им неустоим?!

Защо за толкова идеални ги мислиш,
да бъда всичко толкоз се старая,
а ти в тях виждаш това, което искаш,
другото предпочиташ да не знаеш.

С какво от моето са им по-хубави телата,
какво ми липсва да съм като тях,
може би, че на манекенка нямам таланта
или не правя икономия на плат?!

Не усещаш ли, че почва да ми писва,
след всяка с поглед ти да тичаш...
Моля те, кажи какво ми липсва?!! -
Дали недостатъкът ми е, че те обичам...

01.09.2008

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много идейно.Справила си се отлично както винаги
Предложения
: ??:??