3 дек. 2007 г., 11:17

Какво ми направи 

  Поэзия » Любовная
1050 0 32
Какво ми направи?
Какво ми отне?
Че питам се жив ли си още?
Изгарях на клада,
а зли ветрове
разпалваха черните нощи!

Дишах от рани.
И капеше кръв.
В краката ми пепел се стеле.
Какво ми направи?
Какво ми отне?
Че питах дали ще живея!

Какво от това,
че друг те смени?
Но знаеш ли, вятър ме вее.
По спомени стъпвам
в съня си дори
и мисля си... че живея!

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??