Dec 3, 2007, 11:17 AM

Какво ми направи 

  Poetry » Love
984 0 32
Какво ми направи?
Какво ми отне?
Че питам се жив ли си още?
Изгарях на клада,
а зли ветрове
разпалваха черните нощи!

Дишах от рани.
И капеше кръв.
В краката ми пепел се стеле.
Какво ми направи?
Какво ми отне?
Че питах дали ще живея!

Какво от това,
че друг те смени?
Но знаеш ли, вятър ме вее.
По спомени стъпвам
в съня си дори
и мисля си... че живея!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??