14 мар. 2007 г., 18:13

Какво направих? 

  Поэзия
886 0 3

Какво направих, че за миг се промени?

Къде сгреших? Защо си тъй студен към мен?

Защо страстта угасна в твоите очи?

Защо се изпари копнежът да ме виждаш всеки ден?

 

Къде изчезна утрото, в което искаше да ме прегръщаш?

Защо утихнаха словата ти за пламенна любов?

Защо, когато искам отговор, преглъщаш,

мълчиш, не казваш нищо и си тъй суров.

 

 

© Захарче Захаросано Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??