Какво направих, че за миг се промени?
Къде сгреших? Защо си тъй студен към мен?
Защо страстта угасна в твоите очи?
Защо се изпари копнежът да ме виждаш всеки ден?
Къде изчезна утрото, в което искаше да ме прегръщаш?
Защо утихнаха словата ти за пламенна любов?
Защо, когато искам отговор, преглъщаш,
мълчиш, не казваш нищо и си тъй суров.
© Захарче Захаросано All rights reserved.