Един живот до тука не ми стигна
главата си със гордост да повдигна,
да кажа в нещо или някъде успях.
Признавам с унижение и грях.
И два да имах още - пак ще кажа,
че няма във какво да се докажа.
Преливам цял живот от пусто в празно
и не успях да свърша нищо важно.
Не знам защо Бог иска да ме има,
когато съм без стойност - незначима.
Дали за някого ще бъда нужна,
или ще си отида все ненужна?
С голяма радост ме родила мама
под знака на една любов голяма.
Но любовта на двама бързо свършила,
когато шест години съм навършила.
Обърнаха един ден двама гръб
и всеки си пое по своя път.
И двамата си следваха сърцето,
остана потърпевшето детето.
Пораснах много бързо след това,
реших да си потърся любовта.
Един ден дойде "сляпата неделя",
но щастието не можах да го намеря.
© Нели Все права защищены
Но търси щастието и...ще го намериш!