6 февр. 2010 г., 20:59

Какво пък толкова ..... 

  Поэзия » Другая
783 0 3

 

http://vbox7.com/play:39c06622 

 

 

Какво пък толкова .....

 

Какво пък толкова – най-простичък въпрос

бе моята любов, но ти дори не  отговори,

с отворени очи,  нагазил във тревата... бос,

помня, тогава сърцето ми за тебе се отвори.

 

Какво пък толкова – една любов от безистена,

два погледа - от първи поглед  обич не личи.

Сърцето ми   усети, в гърдите ми  изстена

и в миг очите ни  се озариха - блеснали лъчи.

                

Какво пък толкова – ще полудеем от желания,

ще бликнеме  като претопъл майски дъжд,

във облаците ще  летим, на птиците компания,

хванали ръцете си, ще газим в най-дъхавата ръж.

 

 

 

ЕТ МАЧИБО 2010

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Как какво? Любов е!!!
    Само тя те кара да летиш!
    ...и да газиш!

    <a href="http://www.youtube.com/watch?v=OMGjpJmUu-E" target="_blank"> Пази я </a>

    П.П. песента е страхотна
  • хубаво
  • Красив и може би невъзможен копнеж!
    Какво пък толкова - поне олеква!

    Стиха ти е чудесен!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??