17 авг. 2007 г., 11:03

Какво са... 

  Поэзия
854 0 13


                                             Какво са...

                          Какво са дните ми без теб? -
                          изхвърлен в кофите боклук.
                          Какво са нощите без теб? -
                          пътуване един към друг.

                          Какво са дните ми със теб? -

                          изкачване, планински път.
                          Какво са нощите със теб? -
                          перла върху мойта плът.

                          Любов без обич, за какво е? -
                          мечти потънали в прах.
                          Любов с обич, знам какво е? -
                          денем вяра, нощем - грях.

© Олга Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??