12 апр. 2012 г., 14:24

Какво са дните ми 

  Поэзия » Другая
431 0 0

Какво са дните ми

 

Какво са дните ми

без сладостната тръпка,

която в сърцето ми звучи?

Какви са моите песни, ако не са изпети,

какъв е моят стих, ако в мене не гори?

 

Какви са мислите ми,

ако сърцето не диктува

небесната наредба на деня?

Да направи хората тука

чисти и добри.

 

Какво е всичко

без този плам, живот, магия,

ако не търся

и нося

думи и мисли със сила?

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??