Обичам те, кокиче,
а мисля си за нас,
на вечер в късен час
и сън от мен далече бяга.
Не мога,
в мислите си да реша,
кое е важно за света,
но знам,че главното,
си ти за мен.
Обичам те и нека,
да помня с радост твоя лик,
как сгрява моето сърце,
което чувства най-добре,
че главното,
си ти до мен!
© Иво Сотиров Все права защищены