25 мар. 2011 г., 21:58

Каквото е било, било 

  Поэзия » Любовная
514 1 0

Няма връщане назад.

Няма път за нас напред.

Каквото е било, било.

Нямам бъдеще с теб.

 

Всичко е история.

Безвъзвратно отминали дни.

Каквото е било, било.

Каквито сме били, били.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??