8 окт. 2010 г., 20:11

Какъв е смисълът 

  Поэзия » Любовная
752 0 0

Какъв е смисълът да пишеш за някого,

когато той не оценява това?!

Какъв е смисълът да му казваш: "Обичам те",

когато и той не те кара да се чувстваш така?!

 

Всичко е преходно - приеми го вече,

преди отново да страдаш по твоя вина,

преди да дадеш някому сърцето си

и отново да повярваш в любовта.

 

Недей мечта за белия кон,

яхнат от принца от далечна страна!

Недей се влюбва във всеки жест 

и всяка мъничка доброта!

 

Недей вярва, че има съдба,

която свързва две изгубени души!

Просто живей - тук и сега,

преди и това, което имаш, да се изпари!

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??