Аз съм тази, която
в разкошието на молитва
убежището за камъни отвори
и в градина несъществуваща
за цъфнали кактуси го превърна.
Хазартното ти желание
днес играеше бридж-белотно -
брилиантно със дама купа цака
и в терцата-стих спечели
паяжина от многоточия.
В екрана ти от въздишки -
калинка съм с черни точки.
Но мога много бързо да хвъркам.
Опитай се да ме хванеш, де!
Хвъррр... виж колко високо съм!
МУЗИКА>>>Калинка
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены