6 мая 2012 г., 22:16

Калинки в сърцето 

  Поэзия » Любовная
809 0 19
 
 
Калинки в сърцето

Калинките в очите ни се смеят.
И гонят се.
Целуват се.
Лудеят.
И по-щастливи са от всякога
във флирта сред треви и макове.

Калинките в очите ни танцуват.
Докосват се.
Мечтаят.
И рисуват
път, който синя е поляна
със незабравки и копнеж застлана.

Калинките са точици в безкрая.
Обичам.
И обичам.
И не зная
каква е връзката им с нас, но ето,
че две калинки скрил си ми в сърцето.

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??