18 июл. 2020 г., 07:52

Камъни и тръни 

  Поэзия » Свободный стих
472 0 0

По камъни и тръни ще вървя,

но глава няма да склоня.
Върху тънък лед ще танцувам, 
но на ничие мнение няма да робувам.

 

Добра и лоша,
тъжна и щастлива.
Няма да спра,
докато не сбъдна своята мечта.

 

И ако трябва своя път сама да извървя,

назад не ще погледна,
но една истина ще ме следва конкретна.
Че един ден свободна ще мога да кажа -

през радости и скърби, болка, сълзи и смях,
аз сама се трудих...и успях.

© Маргарита Керемидчиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??