БЕЗГЛАГОЛЕН ВОПЪЛ
Напаст мафиотска
с наглост идиотска,
палячовци безродни,
за нищо негодни.
Буфосинхронисти,
бездарни артисти,
платени агенти,
с добри дивиденти.
Куци и сакати,
кьосета и брадати,
субекти без мозък,
с една дума - язък !
БЪЛГАРИЙО НЕЩАСТНА,
НА ПРОСТОТИЯТА ПОДВЛАСТНА !
27 септември 2016
© Петър Петров Все права защищены