30.09.2016 г., 7:49 ч.

Кандидатпрезидентска напаст 

  Поезия » Гражданска
418 0 0

                         

                      БЕЗГЛАГОЛЕН ВОПЪЛ

 

Напаст  мафиотска
с  наглост  идиотска,
палячовци  безродни,
за  нищо  негодни.

 

Буфосинхронисти,
бездарни  артисти,
платени  агенти,
с  добри  дивиденти.

 

Куци  и  сакати,
кьосета  и  брадати,   

субекти  без  мозък,
с една дума - язък !                                                                                          

       БЪЛГАРИЙО  НЕЩАСТНА,

       НА  ПРОСТОТИЯТА  ПОДВЛАСТНА !

                                                       27 септември 2016

                                                                                          

 

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??