14 нояб. 2024 г., 09:52

Кантар 

  Поэзия
83 0 0

...КАНТАР....

 

Почти всяко изкушение идва заради тез  пари,

там е сложно... всички са прави, иди го разбери?

Кой хуманно, Кой разностранно... надява ти хомота,

със цената на всичко... целта е следната..."Оборота"!

 

Духовното отдавна няма значение... дори без местоимение,

парите създават уют.флирт... засада... развод... недоумение...

Изборът е наш... ваш... личен...

или отличен или безличен!?

 

 

12.11.2024 - Виена

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??