22 февр. 2014 г., 20:56

Капитулация на сърцето 

  Поэзия » Любовная
383 0 2

Между четирите стени стоя горд,

а на любовното поле с нов рекорд,

под небето от чувства сам останах

и ранен срещу любовта въстанах.

 

Бързо след обявяването на войната

сърцето показа, че просто симулира,

то не позволи късане на знамената,

отстъпи назад и тихо капитулира.

 

Да защитя остатъка от моя живот

последно решение тозчас взимам,

една последна възможност имам –

срещу любовта – любов е антидот.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??