Между четирите стени стоя горд,
а на любовното поле с нов рекорд,
под небето от чувства сам останах
и ранен срещу любовта въстанах.
Бързо след обявяването на войната
сърцето показа, че просто симулира,
то не позволи късане на знамената,
отстъпи назад и тихо капитулира.
Да защитя остатъка от моя живот
последно решение тозчас взимам,
една последна възможност имам –
срещу любовта – любов е антидот.
© Никица Христов Всички права запазени