19 авг. 2008 г., 14:05

Капки дъжд 

  Поэзия
381 0 1

Капки дъжд


Капки дъжд навън ме викат,
да ме погалят с нежна длан.
Чувства странни в мене бликат,
а в сърцето гори силен плам.


Капки нежност ме докосват,
милват очите затворени.
Нозете бавно се преместват,
доближават душите оголени.


Капки страст телата изгарят
с аромат на пролетна роса.
Капките неспирно се повтарят
и намокрят цялата земя.


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??