26 июл. 2015 г., 11:41

Капки любов 

  Поэзия » Любовная
293 0 0

Понеже в любов съм заченат,

в кръвта си аз нося любов.

И всичките клетки ми стенат -

готови за устрема нов.

 

И всякое живо обичам,

защото и то е любов.

Затуй във душата надничам

да търся любовен покров.

 

В минути любовни, Богиньо,

към теб се обръщам със зов.

Във чаши с горчивото вино

да сложим и капки любов!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??