9 нояб. 2011 г., 20:54

~ ~ ~ (капсула без звук) 

  Поэзия » Любовная
418 0 4

 

 

~ ~ ~


Скитник - във очите ми кафяви.
Скитница - във твоите мечти.
Във забързаното утро с теб оставяме
миналото,
утрешните дни.

И по тънката черупка на следобеда
ние търсим път един към друг.
Важно ли е мнението хорско
за мига ни - капсула без звук...

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??