29 июл. 2014 г., 20:32

Кардиограма 

  Поэзия » Любовная
286 0 0

В усмивката ти аз играя

и в кръвта ти циркулирам.

За тебе толкоз много зная,

че кръвното ти регулирам.

 

И ритъма ти на сърцето

във моето сърце усещам.

Усмивката ти на лицето

с една целувка я посрещам.

 

И няма място под звездите

със теб поне да не застана.

Във дъното ти на очите

и след смъртта си ще остана!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??