В усмивката ти аз играя
и в кръвта ти циркулирам.
За тебе толкоз много зная,
че кръвното ти регулирам.
И ритъма ти на сърцето
във моето сърце усещам.
Усмивката ти на лицето
с една целувка я посрещам.
И няма място под звездите
със теб поне да не застана.
Във дъното ти на очите
и след смъртта си ще остана!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados