Кармичност
Над гребена на вълните
облаци скриват мечтите.
Шеметно време отлита.
Безмълвен полъхът скита...
Странен кръговрат! О, време,
обяздено от вихъра на стреме...
Магия в живота спря,
нежност в мисълта изгря.
Двупластова и разнолика
кармичност в дълбините вика.
Изворът чувствен - фонтан.
Елексир и любов на шаман.
© Йонка Янкова Все права защищены