4 мая 2014 г., 12:26

Карнавал 

  Поэзия
480 0 1

Ела със мене да послушаме дъжда,

светът гори, но ти не трябва да се плашиш,

сред мрака винаги прониква светлина

и даже Господ е понякога безстрашен

със своята безмълвна тишина,

и моля те недей да плачеш,

ще да открием някоя следа,

която ще прогони пустотата

в пустинята на нашите сърца,

и даже миг да е, ще бъде наша!

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??