May 4, 2014, 12:26 PM

Карнавал 

  Poetry
476 0 1

Ела със мене да послушаме дъжда,

светът гори, но ти не трябва да се плашиш,

сред мрака винаги прониква светлина

и даже Господ е понякога безстрашен

със своята безмълвна тишина,

и моля те недей да плачеш,

ще да открием някоя следа,

която ще прогони пустотата

в пустинята на нашите сърца,

и даже миг да е, ще бъде наша!

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??