Писалката е в моите ръце,
но в мене Бог диктува думи.
И пиша ги от ритъм на сърце,
чрез нежната ми и ранена влюбеност.
А болката ми диша и от зов,
дори от вярата, че може би си моя.
Че стъпвам си в жаравата ти бос,
нали съм живнал феникс преди полет.
Писалката е в моите ръце,
но в мене Бог диктува думи.
И нося се по синьото небе,
защото ти се случваш като чудо!
© Аз Все права защищены