27.04.2016 г., 1:28 ч.

Като чудо 

  Поезия » Любовна
392 0 4

Писалката е в моите ръце,
но в мене Бог диктува думи.
И пиша ги от ритъм на сърце,
чрез нежната ми и ранена влюбеност.

 

А болката ми диша и от зов,
дори от вярата, че може би си моя.
Че стъпвам си в жаравата ти бос,
нали съм живнал феникс преди полет.

 

Писалката е в моите ръце,
но в мене Бог диктува думи.
И нося се по синьото небе,
защото ти се случваш като чудо!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??