24 янв. 2009 г., 13:16

Като дежа вю... 

  Поэзия
615 0 5
   

Изтичат неусетно дните между пръстите,

разпиляват се посоките в безвремие,

сивотата облича миговете пъстрите,

светофарите спрели са от безверие.

 

Минутите галопират през съдбите човешки,

минувачите забързано пресичат на червено,

по лицата им отпечатани са неволите тежки,

а стрелките отмерват животите нервно.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??