8 сент. 2009 г., 12:41

Като днес... (Nando feat. Ledena) 

  Поэзия
702 0 0

Тръгвам... Но ще дойда някой ден,

дори това да бъде утре,

с друг ли ще си ти, или ще чакаш мен...?

До утре. До последната минута!

 

Ще чакам тук голямата любов,

с години и с безброй лета.

Ако това си ти, кажи защо...

Оставяш ме в очакване сама?

 

Не си сама и няма да останеш!

Аз ще се завърна уморен.

Помни на тръгване какво ти казах...

"С теб ще бъда някой ден"...!

 

Някой ден... След месец или утре.

Истинска любов години не признава,

но като дойдеш тук при мене изморен,

не ще ме видиш като днес такава!

 

Но ще те виждам в спомена заключена,

в сърцето сгъната и разпиляна.

И след години пак ще си си същата...

Във истинска любов промяна няма!

© Георги Зафиров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??